Samuel Vorming & Coaching

De tijden veranderen snel in onze kerk en samenleving. We hebben te maken met minder kennis van het geloof bij ouders en kinderen en grotere parochieverbanden door fusies en samenvoeging. Als vrijwilliger in het kinderwerk kun je je wel eens alleen en onthand voelen. Samuel Advies geeft al sinds 1991 cursussen voor mensen die actief zijn in de parochie met kinderwoorddienst, Communie- en Vormsel-voorbereiding en kindercatechese. Door het hele land zijn er al vele cursussen gegeven. De cursus is recent vernieuwd en aangepast aan de eisen van deze tijd.

Avonden en praktijkdag

Elk nieuw traject “Samuel Vorming en Coaching” start met een oriëntatieavond waar mensen kennis kunnen maken met Samuel en informatie ontvangen over deze nieuwe vorm van ondersteuning en coaching. Men kan zich na afloop van deze avond inschrijven. Er volgt hierop een persoonlijke uitnodiging voor een traject van 5 vormingsavonden en een praktijkdag: Voor avond 1, 2 en 3 staat de inhoud voor iedereen vast, de 4de en 5de bijeenkomsten bestaan uit modules die naar persoonlijke keuze (specialismen) op maat worden samengesteld en in workshops aangeboden. De 4de bijeenkomst is op een zaterdag en wordt gecombineerd met praktijkoefeningen. Avond 5 en 6 zijn weer gezamenlijk.

Najaar 2019 Den Bosch

De data voor het vormingstraject in de regio Den Bosch zijn: woensdagavonden 4 september, 25 september, 9 oktober, zaterdag 26 oktober (praktijkdag), woensdag 16 november en 4 december 2019. Allen die interesse hebben kunnen zich hiervoor opgeven.

Ieder najaar zal er vanaf september een vormingstraject aangeboden worden. Indien je interesse hebt, bel ons dan. Samuel komt graag naar je regio toe om ter plekke een vormingstraject te verzorgen.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelding voor ons vormingstraject kun je mailen naar info@samueladvies.nl of bellen 013-5285981. Of vul onderstaand aanmeldformulier in om je op te geven voor één van onze cursussen en trajecten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil mij opgeven voor:

Gegevens: