Samuel winkel

De Samuel Advies winkel in Oisterwijk is alleen nog op afspraak te bezoeken. Wil je de materialen komen bekijken of met ons in gesprek gaan, dan is het nodig dat je vooraf met ons een afspraak maakt. Je kunt ons hiervoor het beste e-mailen via info@samueladvies.nl.

De verzenddagen van de bestellingen via onze webwinkel zijn over het algemeen de dinsdag en donderdag. Tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn wij niet aanwezig. Afhankelijk van de lengte van de vakantie, versturen we soms 1x per week bestellingen. Op de homepagina kunt u de actuele informatie hierover vinden.

Post en bezoekadres
Boek- en infowinkel Samuel
Spoorlaan 126
5061 HD  Oisterwijk

Mail

Voor specifieke vragen over een bestelling kunt u ook mailen naar winkel@samueladvies.nl of info@samueladvies.nl
Voor algemene informatie, vragen en advies, niet over bestellingen naar info@samueladvies.nl

Telefoon

We zijn telefonisch bereikbaar voor een gesprek, advies en vragen over bestellingen: 013 528 59 81 op de momenten dat we in de winkel zijn om de bestellingen te verzorgen. Dit is veelal op de dinsdag en donderdag van 10.00-12.30 uur (winkel). U kunt ook een mail sturen naar info@samueladvies met uw telefoonnummer zodat wij u kunnen bellen.

Nieuwsbrieven

Opgeven voor onze nieuwsbrieven kunt u doen op deze pagina.

Giften, legaten en betalingen

Stichting Samuel
Bank nr. NL07ABNA 0478 9649 00

Samuel is een non-profit organisatie die grotendeels van giften afhankelijk is. Jouw gift geeft Samuel nieuwe mogelijkheden.
Giften zijn aftrekbaar voor de belastingen; de belastingdienst heeft Samuel aangemerkt als ANBI (RSIN nr. 812166681).

Naar direct doneren

Indien je zelf je gift via je bank overmaakt, zijn wij daar heel dankbaar voor. We kunnen echter geen bedankbrief sturen omdat op het bankafschrift tegenwoordig alleen nog maar de naam vermeld wordt en niet woonplaats en/of adres. Mocht je toch graag een bedankbrief ontvangen, vermeld dan bij de overschrijving je adresgegevens.

BTW nr. NL 8121.66.681.B01
KvK nr. 41049881