Donatieformulier
Informatie

Samuel ontvangt een deel van de inkomsten uit de verkoop van de materialen en een deel van de inkomsten uit giften van anderen.

Jouw gift is voor Samuel een bemoediging en bevestiging van het werk. Jouw gift geeft de mogelijkheid om de website met alle vrij te gebruiken materialen in de lucht te houden, om nieuwe projecten te ontwikkelen bijvoorbeeld een nieuw communieproject of de vertaling en uitgave van een mooi boekje. Jouw gift helpt ook om de kosten voor de huur van de winkel en het drukken en verzenden van de Samuel nieuwsbrief te kunnen blijven betalen.

Heel veel dank voor je gift! Jouw gift bouwt mee aan de toekomst van Samuel Advies en daarmee ook de toekomst van onze Kerk!

Stichting Samuel
Bank nr. NL07ABNA 0478 9649 00

Giften zijn aftrekbaar voor de belastingen; de belastingdienst heeft Samuel Advies aangemerkt als ANBI (RSIN nr. 812166681). Download hier onze ANBI-gegevens.

Indien je zelf je gift via je bank overmaakt, zijn wij daar heel dankbaar voor. We kunnen echter geen bedankbrief sturen omdat op het bankafschrift tegenwoordig alleen nog maar de naam vermeld wordt en niet woonplaats en/of adres. Mocht je toch graag een bedankbrief ontvangen, vermeld dan bij de overschrijving je adresgegevens.