Persoonlijk advies

Samuel is er om je persoonlijk advies te geven voor de geloofsopvoeding thuis en bij de jeugdgroepen in de kerk. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar en je kunt ook in onze winkel komen.

Boeken

Samuel ontwikkelt zelf materiaal en verzamelt van andere uitgevers.

Materiaal ter voorbereiding op de sacramenten

Ook verzamelt en ontwikkelt Samuel materiaal voor de voorbereiding op de sacramenten van het Heilig Doopsel, Vormsel en Eerste H. Communie.

Cursussen Samuel Vorming & Coaching

Samuel geeft cursussen door het hele land om mensen in hun geloof en werk met de kinderen te ondersteunen en inspireren. De vernieuwde cursus legt veel nadruk op onder­linge uit­wisseling (dialoog) tussen deel­nemers en begeleiders.

Naast de bijeen­komsten zal er ook sprake zijn van coaching en waar nodig onder­steuning in de praktijk­situatie.

De kosten voor een Samuel Vorming & Coachings-traject worden in overleg vastgesteld. De parochie wil hierin mogelijk faciliteren. Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Spreker

Je kunt een van onze Samuel medewerkers bij u uitnodigen op bijvoorbeeld een regio avond voor alle mensen van de kinderwoorddienst uit de regio. Dan kan Samuel een lezing verzorgen over een onderwerp als: Bidden met kinderen of een ander onderwerp.