Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home

Vier succesvolle voorstellingen Schoonhoven

SchoonhovenOp 11 en 12 september mochten we in het parochiehuis van de St. Bartholomeuskerk in Schoonhoven ruim 200 kinderen ontvangen. Daar waren we als parochie heel blij mee. Groepen 7 en 8 (en 6) van 2 Katholieke scholen en 2 Christelijke scholen hebben daar de voorstellingen Beter Bestaat Niet gezien.

De jongens en meisjes waren erg enthousiast. Ze werden geboeid door de voorstelling en de vragen die werden gesteld. Er werd niet alleen veel gelachen, maar ook goed meegezongen en zelfs gedanst. Sommigen konden er geen genoeg van krijgen en wilden nogmaals ‘het liedje’ . Anderen vroegen de actrices om handtekeningen. Bij de reacties van de blije en uitgelaten kinderen was er ook een bijzondere: een jongen gaf spontaan zijn armbandje van het “Schoonhovens Beach-spektakel” (zelfde soort armbandje als het KUS –armbandje), aan een van de actrices omdat hij het zo goed had gevonden!

Bij een contact met een van de scholen, hoorden we dat de leerkracht al met de bijbehorende lessen begonnen was. Dus niet alleen de kinderen waren geraakt!

De gastvrouw van de parochie