Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home Gods Grootste Geschenk 11 - Ons geschenk aan God

11 - Ons geschenk aan God

Wat is jouw antwoord?

Deze afsluitende bijeenkomst is na het Communiefeest. Het is leuk deze bijeenkomst samen een quiz te doen. Een voorbeeld staat hieronder. Geef na afloop alle kinderen iets kleins (bijvoorbeeld een ballon of bellenblazen). Vergeet niet om ook deze keer samen te bidden en eventueel een kaarsje in de kerk op te steken.

De puzzel kunt u nog mee naar huis geven of in plaats van de quiz doen.

 

Puzzel
Puzzel
Quiz
Quiz

Ouderkwartier

Nodig de ouders uit een kwartier eerder te komen bij het ophalen van de kinderen. Neem hen dan even apart en vertel in het kort wat u met de kinderen hebt gedaan en wat de belangrijkste boodschap van deze bijeenkomst is.

Vertel wat de parochie allemaal te bieden heeft als vervolg: misdienaars, kinderwoorddienst, gezinsviering, kinderclub, gezinscatechese...

De Eerste Communie is geen eindpunt maar een begin van een nieuw leven in vriendschap met Jezus Christus. En om daarin te blijven groeien heb je de sacramenten en de gemeenschap van gelovigen (de Kerk) hard nodig.