Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home Gods Grootste Geschenk 9 - Gods Grootste Geschenk

9 - Gods Grootste Geschenk

Jezus in de H.Eucharistie

Laat de kinderen deze keer bij binnenkomst de vragen over de geschenken maken. Dan is er een korte herhaling van de geschenken en kunt u aansluiten in uw vertelling met Gods Grootste geschenk: Jezus in de Heilige Eucharistie.

Het knutselwerkje bestaat uit verschillende plaatjes over de laatste dagen van Jezus’ leven. De kinderen kunnen ze uitknippen en op goede volgorde opplakken.

De noveen kunt u (bij een copyshop) uitprinten en meegeven aan de kinderen. Het zijn negen verhalen en gebedjes voor de laatste negen dagen voor de communievoorbereiding.

Wat maakt jou blij?
Vragen
Plaatjes
Werkje plaatjes
noveen
Noveen

Werkje

Werkje - Laatste avondmaal
Werkje
Laatste Avondmaal

Ouderkwartier

Nodig de ouders uit een kwartier eerder te komen bij het ophalen van de kinderen. Neem hen dan even apart en vertel in het kort wat u met de kinderen hebt gedaan en wat de belangrijkste boodschap van deze bijeenkomst is.

Leg nog eens kort uit hoe belangrijk voor ons de H.Eucharistie is: oorsprong en hoogtepunt van het christelijke leven (zie KKK 1322 - 1419 en Youcat nrs. 208-223)

Leg ook uit wat een noveen is: een gebed wat je gedurende negen dagen voor een speciale intentie bidt. In dit geval is de noveen bedoeld als voorbereiding voor de laatste negend agen voor het communiefeest.