Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

´╗┐• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home Materiaal Filmclub Christelijke kinderfilms Letters to God

Letters to God

DVD Letters to GodLetters tot God is het verhaal over wat er gebeurt als het geloof van een kind het pad kruist met mensen op zoek naar de zin van het leven. Het resultaat raakt de levens van iedereen in hun omgeving.

Tyler Doherty is een bijzondere acht jarige jongen. Omgeven door een liefdevolle familie en gemeenschap, gewapend met een moedig geloof, gaat hij de strijd aan tegen kanker met moed en genade. Voor Tyler is God een vriend, een leraar en een ultieme correspondentie Vriend. Tylers gebeden zijn in de vorm van brieven, die hij dagelijks schrijft en op de bus doet.

De brieven vinden hun weg naar Brady Daniels, een gekwelde postbode die op de kruising van zijn leven staat. In eerste instantie is hij onzeker en verward over wat hij moet doen met de brieven. Maar langzamerhand begint hij een vriendschap te ontwikkelen met de Doherty familie, niet alleen met Tyler, maar ook met zijn sterke, zachtmoedige moeder, zijn grootmoeder en jonger broertje Ben. Elk van hen probeert sterk te staan ongeacht de twijfels die komen met het feit dat hun leven een chaotische draai heeft gekregen.

Geraakt door Tylers moed, realiseert Brady zich wat hij met de brieven moet doen. Een verrassend besluit dat zijn hart veranderd en zijn nieuwe vrienden en omgeving bemoedigt, als een ge├»nspireerde handeling die het gevolg is van een onwankelbaar geloof van een jongen, ondanks alle tegenslag. 

Filmnr 408
110 minuten
Alle leeftijden
Nederlands ondertiteld