Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home

Voorbereidingen theaterstuk zijn in volle gang

De voorbereidingen van het inter­actieve theater­stuk ‘Beter bestaat niet’ is in volle gang. Technici en acteurs/actrices maken de beeld- en geluids­opnamen voor tijdens de voor­stelling; liedjes worden geoefend en ingezongen en ook het decor krijgt steeds meer vorm.

In ‘Beter bestaat niet’ nemen twee actrices leerlingen van groep 6,7 en 8 van de basis­school mee in een spannend verhaal rond het thema prestatie­druk. Er gebeurt van alles: de gebruikte film­beelden, het spel van de actrices en de zang en dans zitten vol humor en interactie.

Daarna werken de actrices de thema’s met de kinderen (maximaal 50 tegelijk) verder uit in een inter­actief speel­deel dat 45 minuten duurt. Dit onderdeel is uniek: het daagt kinderen uit bij verschillende thema’s stil te staan: Hoe ga ik ermee om als er dingen van me verwacht worden? / Durf ik mezelf te zijn? / Wat is echte vriend­schap? / Voor wie ben ik zo kostbaar? / Wat kan God hierin betekenen?

De première van het stuk vind plaats op 31 juli tijdens het Celebrate Festival. Voor volgend schooljaar hopen we dat een aantal basis­scholen de voor­stelling boeken, opdat veel kinderen de belangrijke bood­schap meekrijgen: Jij bent waardevol, God houdt van jou!

Wie de school van haar/zijn (klein)kinderen warm wil maken voor deze bijzondere theater­productie, kan gebruik­maken van de flyer.

Beter bestaat niet
Een van de actrices bekijkt kritisch de beeldopnamen die bij de voorstelling op groot doek gebruikt gaan worden.

Beter bestaat niet
Voor de opname van het juryteam ‘De Beste’ worden geluid en licht in orde gemaakt.

bbn03
Guus is al geaccepteerd door de jury. Nu Bo nog.
bbn04
Een van de juryleden controleert de kandidaten op hun genialiteit.
bbn05
Eén jurylid heeft vooral oog voor de buitenkant.

De première van het stuk vind plaats op 31 juli tijdens het Celebrate Festival. Voor volgend schooljaar hopen we dat een aantal basisscholen de voorstelling boeken, opdat veel kinderen de belangrijke boodschap meekrijgen: Jij bent waardevol, God houdt van jou!

 

Wie de school van haar/zijn (klein)kinderen warm wil maken voor deze bijzondere theaterproductie, kan gebruikmaken van de flyer. Kijk hier voor meer informatie.