Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home

25 jaar Samuel: nieuwe naam - nieuwe site

nieuwe siteWelkom op de nieuwe site van Samuel. Bij gelegenheid van ons 25-jarig bestaan dit jaar, presenteren we een nieuwe site en een nieuwe naam. Vijfentwintig jaar geleden werd Samuel opgericht onder de naam: Stichting Kinder- en Jeugdwerk Samuel. In die 25 jaar heeft Samuel vele mensen advies en ondersteuning gegeven bij de geloofseducatie van kinderen en tieners.

Daarom is de nieuwe naam nu:
Samuel Advies voor geloofsgroei.

Het nieuwe adres van de website is nu:
www.samueladvies.nl

Vertrouwd

Als Samuel Advies gaan we gewoon door met die ondersteuning aan ouders en aan hen die met kinderen en tieners werken in de parochie of club. Ook voor scholen kan de vergaarde kennis en ervaring van Samuel Advies een grote ondersteuning zijn bij het begeleiden van de kinderen in hun geloofsgroei.

De nieuwe site biedt dus alle vertrouwde informatie en materialen op een meer overzichtelijke manier en aangepast aan deze tijd. De eerste dagen lopen gebruikers vast nog tegen onvolkomenheden aan. Zo zal men bij het plaatsen van een bestelling in de webwinkel opnieuw moeten inloggen. We werken er hard aan alles op de site in orde te maken. Onze medewerkers staan, als altijd, ook in de winkel of via de telefoon klaar om advies te geven.

Beter bestaat niet

Wat wellicht meteen is opgevallen, is het grote project van dit jubileumjaar: de interactieve theaterproductie Beter bestaat niet! Lees er alles over in het nieuwsbericht Jubileumfeest met theater op locatie of klik op de banner bovenaan de home-pagina. Later in het jubileumjaar, in het najaar, organiseren we een symposium over de waardigheid van kinderen en tieners.

Toekomst

In grote dankbaarheid voor 25 jaar Samuel en in het volste vertrouwen dat het hart van God vol liefde open blijft staan in het bijzonder voor kinderen, tieners en jongeren, gaan we de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Voor alle steun, gebed, tips en medewerking die we hebben mogen ontvangen van zo velen, zijn we zeer dankbaar. Hopelijk mogen we daar ook in de toekomst op rekenen.

ieder kind is welkom in gods hart