Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home

Communicanten bidden voor Communicanten

rozenkransestafetteKinderen bidden voor kinderen roept parochies in het Bisdom ’s-Hertogenbosch op om in mei 2012 mee te doen aan een nieuw initiatief: een Rozenkransestafette waarbij een aantal parochies het stokje (lees: de rozenkrans) oppakt en met kinderen gaat bidden bij en met Maria.

De bedoeling is om kinderen vertrouwd te maken met Maria, dat ze zich het Weesgegroet (en het Onze Vader) eigen maken; dat ze leren bidden voor andere kinderen en stilstaan bij de Geheimen. Zoals Paus JPII schreef, is het Rozenkransgebed een soort samenvatting van het Evangelie. Het past daarom goed in de zo nodige nieuwe evangelisatie in onze tijd.

Het Bisdom Den Bosch onderschrijft deze doelstellingen. Ook in het diocesane beleidsplan zijn jeugd en jongeren, huwelijk en gezin centrale speerpunten: daar begint de kerkopbouw. Indachtig ook het feit dat Mariaverschijningen bij voorkeur aan kinderen plaatsvinden en Maria steeds vraagt om gebed, ondersteunt zij het initiatief van Kinderen bidden voor kinderen tot deze Rozenkransestafette in het bisdom.

Bekijk de ‘tussenstand’ en lees meer op de website: