Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home

Prachtig nieuw boek!

Het katholieke geloof ontdekkenDit boek is primair voor de kinderen maar eigenlijk ook een boek voor het hele gezin. Het katholieke geloof ontdekken biedt een mogelijkheid om samen het katholieke geloof te (her)ontdekken. Op een kleurrijke en levendige wijze geeft het boek uitleg van Bijbel tot de Sacramenten.

Maar liefst negen illustratoren hebben aan dit prachtige boek, dat is uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Betsaida, meegewerkt. Dat maakt dat het bijzonder aantrekkelijk en afwisselend is. Strips, Bijbelverhalen met prachtige platen, weetjes en verhalen over heiligen samengebracht door zes auteurs en als een mooi geheel voorzien van een harde kaft. Kortom een fraai geschenk voor vele gelegenheden.

Dit boek is gepresenteerd tijdens het Celebrate festival in Stadskanaal en tevens bij het Emmanuel zomerkamp voor kinderen in Helvoirt. Samuel Advies is weer terug van vakantie en u kunt bellen en mailen voor infomatie en bestellingen.

 

Impressie

Hierbij enkele pagina's om een impressie te krijgen van de prachtige vormgeving.

God schiep de wereld Het Onze Vader

Het Klooster Moeder Teresa