Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home

opGROEIsymposium - Prachtig & Krachtig!

opgroeisymposium 2016

opGROEIsymposium 2016

Houd zaterdag 5 maart vrij in je agenda! Dan is het tweede opGROEIsymposium, wat Samuel mee organiseert. Centraal staat de krachtige rol die ouders spelen bij het doorgeven van de prachtige boodschap over seksualiteit. Een boodschap die tegenwoordig zo nodig is en waar ouders, en andere verzorgers, van laten weten dat ze graag input en uitleg voor ontvangen. Met sprekers uit binnen- en buitenland, met achtergrondinformatie en praktijkvoorbeelden. Voor opvoeders en zij die met kinderen en tieners werken.
 
Veel (gelovige) ouders en andere opvoeders voelen zich de laatste jaren geconfronteerd en meermaals onaangenaam verrast met de manier waarop, op veel plaatsen in het onderwijs en de maatschappij in het algemeen, over relaties en seksualiteit wordt gedacht, gesproken en onderwezen. Denk maar aan een schoolproject zoals Lentekriebels.
 
Het opGROEIsymposium kijkt naar deze onderwerpen, relaties en seksualiteit, vanuit een christelijk (katholiek) oogpunt. De nadruk ligt deze keer op de belangrijke en krachtige rol die ouders en andere direct betrokken opvoeders hebben bij het doorgeven van de prachtige boodschap over relaties en seksualiteit.

Zeg het voort. Je kunt ook nog flyers aanvragen via de site van het opgroeisymposium.
 
Lees meer over het programma, de sprekers en hoe je je kunt aanmelden op