Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home Thema Veertigdagentijd

Knutselwerkjes Veertigdagentijd

Kruis Goede week en pasen

Knutselwerkje van het kruisKnutselwerkje van het Kruis voor de verwerking van de Goede Week.

Op weg naar Pasen

VastenkalenderHier vindt u een eenvoudige kalender om thuis of bij kinderwoorddienst of club te gebruiken. Het geeft de kinderen een beetje een idee van de lengte van de Veertigdagentijd en dat we op weg zijn naar Jezus' kruis en zijn Verrijzenis. Klik op de illustratie en u kunt het direct printen en eventueel nog (via een kopie) uitvergroten. Schrijf iedere zondag het thema van de zondag erbij en eventueel ook een actiepuntje om in de week erna samen aan te werken. Iedere dag zou het kind het rotsje kunnen inkleuren.

Spiraalkalender 40dagentijd

Spiraalkalender met kruis

Fraaie kalender in spiraalvorm die kan worden opgehangen. Iedere dag kan het kind een stickertje plakken en voor iedere zondag is er een hartje met het thema. Op de spiraal staat: Ga je mee op reis? We maken de reis naar binnen het hart van de liefde. Dit thema wordt bij de tips voor de kinderwoordienst ook nader uitgewerkt.

Gebedskubus

Gebedskubus

Fraaie kleurenkubus die eenvoudig in elkaar is te plakken. Een mooi hulpmiddel om kinderen te leren bidden. Op de kubus staat het kruisteken, het Onze en Wees Gegroet en gebedjes voor het eten en slapen.

Scheurkalender 40-dagentijd

Scheurkalender 40-dagentijd

De scheurkalender voor de veertigdagentijd is een mooi kleurproject!

(door bij het afdrukken in de printdialoog bij "Pagina's schalen" te kiezen voor "Meerdere pagina's per vel" kan de scheurkalender ook op A5 of A6 formaat worden afgedrukt)